Els plans pel cap de setmana més nadalenc

Diferents propostes per gaudir de Sant Cugat aquest cap de setmana

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir del Nadal. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Música per Nadal

Cal Tartraner, Pl. Barcelona

Divendres hi ha nombroses propostes començant per la pista de gel que estarà fins al 8 de gener, el trenet Sant Cugat Express i la Fira de Nadal que estarà a la plaça d'Octavià fins dia 24.

També hi haurà molta música amb el Toni Subirana que cantarà la poesia de Nadal a la Llar d'avis de la parròquia i la Mostra de Nadal a càrrec del Grup d'Adults dels Tallers de Teatre Sílvia Servan. A més, hi haurà un recorregut per gaudir dels diferents pessebres del nucli antic que es podran veure a les llars i establiments del centre de Sant Cugat.

Més propostes

'Pedra i sang' es representa a la Sala Capitular del Claustre. FOTOS: Lali Puig

Per a dissabte està previst l'Envelat per Nadal, un espai que aplega bona part de les activitats nadalenques a la ciutat entre el 23 de desembre i el 4 de gener. Amb aquest hi haurà 'Tió, tió xarop de bastó' i 'Jocs de fusta'.  

Ja a la tarda hi haurà el Pessebre vivent amb xocolatada popular i ballades a càrrec del Grup Mediterrània.

Diumenge serà per a gaudir de l'espectacle nadalenc per excel·lència a Sant Cugat, Pedra i sang, que torna a la Sala Capitular del Monestir en sis funcions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem