Ja hi ha data per l'encesa de llums de Nadal a Valldoreix

Valldoreix i Sant Cugat encenen els llums de Nadal al mateix dia

Valldoreix també té data per encendre les llums de Nadal per aquestes festes nadalenques del 2023. Així, igual que Sant Cugat, Valldoreix il·luminarà els seus carrers el divendres 1 de desembre a les 17 h. I ho farà amb una festa a la plaça de de Maria Sabater. Entre altre, hi haurà un taller de torxes, xocolata amb melindros pels assistents i l'actuació de la Coral de l'Escola de Música de Valldoreix i dels Gegants de Valldoreix. 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem