Ja sabem el nom dels guanyadors per descobrir d'una forma diferent el Monestir

Tria com descobrir el Monestir

Ja sabem els noms dels guanyadors de les entrades per descobir d'una nova forma el Monestir de la ciutat. La Isabel Arias i el Josep Serrano són els afortunats guanyadors. Enhorabona!

El Monestir de Sant Cugat presenta una nova activitat singular per conèixer aquesta joia de l'arquitectura local d'una manera diferent basada en la improvisació, amb L'Impro-claustre del Monestir de Sant Cugat. Aquesta visita exclusiva per a grups i on els mateixos visitants són els que marquen els temes que explicarà el guia, no té guions previs, només algunes regles de joc que, que barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l'eix iconogràfic dels capitells del Claustre.

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita del "Monestir de Sant Cugat més poderós del comtat de Barcelona" tots els dissabtes a les 10h. En aquesta visita podràs descobrir la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, on visitaràs l'església i pujaràs al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

monestir retoc web

A més, des del Museu de Sant Cugat, tenen un programa de visites gratuïtes durant tot l'any i sobretot durant les festes, on es parla de les tradicions ancestrals. En aquest sentit, les properes visites es podran fer per Tots Sants i Dia de Difunts el dijous, 1 de novembre a les 12h, i El cicle de Nadal el dissabte, 22 de desembre a les 12h. Per participar-hi, es necessita inscripció prèvia al 936759951 o museu@santcugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem