contingut promocionat
Jardiland L BO

 

 

Jardiland enceta els Jardi'Days, 17 dies d'ofertes en productes per animals de companyia

La botiga ha posat en marxa tota una oferta de preus excepcionals dels quals et podràs beneficiar del 4 al 20 de setembre

Si estàs pensant a millorar la vida dels teus animals de companyia, canviant el seu llit, actualitzar les seves joguines o senzillament comprant pinso, Jardiland Sant Cugat ha posat en marxa els Jardi'Days! Un total de 17 dies plens d'ofertes i preus excepcionals en aquells productes i alimentació per a les teves mascotes. Et podràs beneficiar del Jardi'Days des d'aquest divendres 4, al pròxim diumenge, 20 de setembre.

A més, a la botiga de Sant Cugat, especialitzada en jardineria, mobiliari exterior, plantes i flors, ofereix desenes de productes en oferta per fer la tornada de les vacances més fàcil. Ara que s'acosta el final de l'estiu i l'inici de la tardor és moment d'arreglar el teu jardí, la teva terrassa, el teu pati o el teu espai exterior.

Jardiland està ubicat a la carretera de Sant Cugat a Rubí, km 14,5 i compta amb un ampli aparcament. A més, obre de dilluns a diumenge de les 10 a les 20.30 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem