L'Ajuntament demana als establiments que s'adhereixin a la campanya 'No puc esperar!'

El ple municipal de setembre va aprovar adherir-se a aquesta campanya, que té per objectiu facilitar l'accés als lavabos de comerços a persones que ho necessiten per malaltia

L'Ajuntament de Sant Cugat ja ha enviat més de 1.300 cartes a comerços i restaurant de Sant Cugat per tal de demanar-los que s'adhereixin a la campanya 'No puc esperar!'. 

Una iniciativa que té per objectiu permetre l'accés, de manera ràpida i gratuïta, als lavabos a aquelles persones que ho necessiten per un problema mèdic no contagiós. 

El ple municipal del mes de setembre va aprovar una moció institucional per adherir-se al projecte. D'aquesta manera doncs, Sant Cugat forma part de la xarxa de municipis adherits al projecte “No puc esperar!”.

L’adhesió implica: facilitar l’accés ràpid i de manera gratuïta als lavabos a aquestes persones en qualsevol lloc sempre que ho necessitin i conscienciar la ciutadania sobre les malalties inflamatòries intestinals i les necessitats que tenen qui les pateixen.

Tots aquells locals que s’hi vulguin adherir han de fer la petició a través del portal web del projecte. La manera per identificar els locals adherits es podran reconèixer amb l’adhesiu corporatiu de la campanya, a banda de constar a la web i l’aplicació per a tauletes i mòbils de l’associació.

Projecte “No puc esperar!”

El projecte “No puc esperar!”, impulsada per l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya), està pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.

Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem