Sant Cugat no vol fer esperar per anar al lavabo

La ciutat se suma a la campanya 'No puc esperar', per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten, per un problema mèdic no contagiós, anar urgentment al lavabo

Sant Cugat s'ha sumat a la campanya 'No puc esperar!', el projecte destinat a persones que per diverses patologies necessiten utilitzar un lavabo urgentment. Dins d'aquest grup de pacients s'inclouen els que tenen malalties inflamatòries intestinals, com la malaltia de Cron i colitis ulcerosa, els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, entre altres.

La campanya ha vist la llum durant el ple municipal d'aquest dilluns, 19 de setembre, a través d'una moció institucional, a la que s'han sumat tots els partits polítics. La campanya 'No puc esperar' s'habilitarà al municipi posant a disposició tots els lavabos dels equipaments públics de manera gratuïta, així com promoure la difusió entre la ciutadania local. El pla també fomentarà l'adhesió dels comerços locals, de l'Associació Sant Cugat Comerç i de l'Associació de Comerciants Centre Vila, identificant-los amb un adhesiu i incloent-los al web i a l'App de les persones beneficiàries de la targeta.

A més, el pla preveu col·laborar en les campanyes divulgatives sobre les malalties digestives per a tota la ciutadania amb les entitats especialitzades i facilitar i impulsar contactes entre l'Associació de Malalts de Cron i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU) i la resta d'entitats promotores amb les associacions de comerciants per promoure la incorporació dels seus associats i associades a la campanya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem