L'Ajuntament encarrega al Consell d'Infants que treballi sobre l'assetjament escolar

El primer Consell d'Infants es va constituir al 2010, i des de llavors ja ha treballat en diversos aspectes per millorar la ciutat

El Consell d'Infants per al curs 2016-17 s'ha constituït, aquest dimecres 9 de novembre, a la sala de Plens de l'Ajuntament. 

Un consell que enguany compta amb 17 escoles, una més que en l'edició anterior i un total de 34 infants, dos de cada escola. Durant la primera sessió d'aquest consell els infants han decidit que Teo Lentini, de l'escola la Floresta, i Lucia Prades, de l'escola l'Olivera, siguin els sotspresidents.

Així doncs, un cop constituït el consell, Susanna Pellicer, tinenta d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, ha encarregat als infants que enguany treballin sobre l'assetjament escolar i tot allò que es podria fer per mirar d'acabar amb el bulling.

D'altra banda, durant el consell s'ha explicat totes les tasques que l'Ajuntament desenvoluparà, a partir de l'encàrrec del consell d'Infants del curs passat, quan el consistori els va demanar que treballés sobre Collserola.

En aquest sentit Pellicer ha explicat que gràcies a les propostes sorgides, s'arreglarà l'entrada al Parc de Collserola des de la rotonda del Rotary, s'eixamplarà la vorera per posar uns bancs i una barana, s'arreglarà la font que hi ha just en aquell punt, es posarà una petita plataforma de formigó que cobrirà les dues rieres que hi ha al camí de Sant Medir per millorar el pas i evitar que la gent es mulli al passar, entre altres.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha volgut explicar a tots els infants participants que "el Consell d'Infants és molt important perquè entenem que a través de la vostra participació podem millorar la manera de com gestionem la ciutat, podem tenir en compte les necessitats que vosaltres ens feu arribar".

La constitució del Consell d'Infants ha comptat amb la participació dels portaveus de la CUP-PC, Núria Gibert; ERC-MES, Mireia Ingla; ICV-EUiA, Roser Casamitjana; PSC, Pere Soler; i PP, Álvaro Benejam. Tots ells han encoratjat als participants a treballar de valent amb aquest encàrrec i a gaudir d'aquesta experiència que, a més, els servirà per aprendre.

Els membres del Consell d'Infants amb els representats polítics

Més informació
 
Comentaris

Destaquem