L'Ajuntament engega una campanya per respectar el descans dels veïns

'A la Nit, desperta el teu Civisme' busca reduir el soroll produït per les terrasses dels bars i restaurants

L'Ajuntament de Sant Cugat posa en marxa aquest estiu una campanya per millorar el nivell del confort acústic durant les nits a la ciutat. Una campanya que té per lema "A la Nit, desperta el teu Civisme" i que busca reduir el soroll produït per les terrasses dels bars i restaurants amb l'objectiu de respectar el descans dels veïns i les veïnes.

Amb aquesta campanya es demana a la ciutadania que gaudeixi de les terrasses nocturnes dels bars de forma cívica i amb respecte. Igualment, es demana als responsables dels locals que vetllin perquè no es produeixin sorolls ni conductes incíviques en els seus establiments i que compleixin amb els horaris de tancament.

En aquest sentit, s'ha editat un díptic on es recorda els horaris de tancament de les terrasses de bars i restaurants durant l'estiu.

Igualment, es demana als usuaris de les terrasses i les persones que s'aturen al carrer a parlar han de moderar el to de veu per no molestar els veïns i veïnes. De la mateixa manera, en sortir dels locals d'oci i marxar de les terrasses els clients han de procurar no cridar ni fer sorolls excessius.

La campanya compta amb diversos elements comunicatius per difondre aquest missatge, tant a través d'anuncis com per les xarxes socials.

Imatge de la campanya

Més informació
 
Comentaris

Destaquem