L’Ajuntament inverteix 1.200.000 euros en millores als centres educatius

Les actuacions s'han fet entre l'estiu de l'any passat i aquest

L'Ajuntament de Sant Cugat ha invertit 1.200.000 euros per millorar els centres educatius de Sant Cugat. Unes tasques de millora que es van iniciar l'estiu passat i que finalitzaran aquest any.

Durant aquestes obres s'ha treballat a les escoles bressol municipals, els centres de primària, l’escola d’Art Municipal i l’Escola de Música i el Conservatori Municipal. A banda de les actuacions impulsades per l’ajuntament, el departament d’Ensenyament també aprofita l’impàs de les vacances escolars per fer adequacions de millora en alguns centres.

En total, aquest estiu s’estan duent a terme més d’una cinquantena d’actuacions que inclouen, ampliacions d’espais, millores d’accessos a les aules, repintar espais i façanes, i arranjament de pistes esportives, entre d’altres. 

En la majoria de casos són actuacions per millorar l’accessibilitat, les aules, les àrees de joc exteriors, etc. En el cas de les escoles Turó de Can Mates i Collserola, tant l’Ajuntament com la Generalitat han impulsat millores i actuacions d’ampliació per acollir amb total garanties el curs bolet de P3.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem