Comencen les obres al Turó de Can Mates i al Collserola per acollir els cursos bolet

Els dos centres educatius de la ciutat tindran un curs bolet de P3 el curs vinent

Les obres per adequar les escoles Turó de Can Mates i Collserola, per tal d'assumir amb garanties els cursos bolet de P3, ja han començat.

En el cas del Turó de Can Mates, que és el centre més petit de Sant Cugat, el departament d'Ensenyament assumirà la construcció d'una o dues aules d'infantil. Un espai que es construirà al costat de l'actual edifici i que està previst que estigui llest al desembre.

Segons han explicat fonts municipals, durant el primer trimestre del curs, la Fundació Catalonia ha cedit un mòdul per tal que el centre compti amb un espai més. Tot i això, aquest mòdul no serà una classe permanent.



D'altra banda, l'Ajuntament ha cedit al departament d'Ensenyament el terreny que actualment es fa servir com a pàrquing davant de l'escola per tal que aquest formi part del pati i l'espai d'esbarjo sigui més gran. El cost d'aquesta obra és d'uns 75.000 euros.

Pel que fal Collserola, s'està adequant l'accés de la classe que acollirà el curs bolet per tal que tingui accés directe al pati.

Està previst que aquestes actuacions estiguin llestes coincidint amb l'inici del curs 2017-18, el pròxim 12 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem