L'AMIC celebra 20 anys amb la mirada posada al futur

La diada, que va comptar amb la presència del TOT Sant Cugat, va tenir lloc a Reus

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació va celebrar el passat divendres 16 de juny la seva XX Assamblea General a la Fira de Reus, on hi van assistir més d'un centenar de mitjans i autoritats del sector de la comunicació.

 

Ramon Grau, president de l'entitat i president de Totmedia, va obrir l'acte fent un balanç de l'any i repassant les dades i xifres més destacables dels últims mesos; l'AMIC actualment integra 288 mitjans, 120 impresos i 160 digitals. A més, Grau va considerar que l'aposta de futur de l'associació serà la innovació per tal "d'avançar-nos als canvis i reptes tecnològics".

 

Durant l'acte es va fer entrega dels diplomes a tots els mitjans associats i, en motiu especial de la celebració els 20 anys de la creació de l'associació, també es van lliurar els guardons a les revistes fundadores de l'AMIC. Les publicacions que van rebre aquest guardó van ser Capgròs, El Tot Mataró, Reclam, Tot Cerdanyola, el grup Pànxing i Tot Sant Cugat, juntament amb Irene Mir, primera secretària de l'entitat.

 

La celebració de la XX Assemblea Anual de l'AMIC a Reus coincideix amb què, enguany, la ciutat és Capital de la Cultura Catalana. Amb aquest motiu, s'organitzaran diverses activitats, actes i jornades al llarg de l'any.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem