L'AMPA del Collserola exigeix una bona gestió del sistema educatiu públic

Les famílies de l'escola celebraran una assemblea aquest dimecres, 7 de juny, a la tarda

L'AMPA de l'escola Collserola exigeix "una bona planificació, previsió i gestió" del sistema educatiu públic. L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del centre educatiu santcugatenc vol que es garanteixi "la dignitat per als infants i per a tota la comunitat educativa pública". 

La demanda arriba després de fer-se públic que l'escola assumirà un curs bolet de P3 per al curs vinent. De fet, la presidenta de l'AMPA, Emma Garrido, ja va destacar en el seu moment que el problema en aquest cas és de manca de planificació i inversió a Sant Cugat. L'Ajuntament ha d'insistir i coordinar-se amb el Departament per donar resposta a aquesta situació. Tothom té dret a anar a l'escola pública", apuntava.

Precisament les famílies de l'escola es reuniran en assemblea aquest dimecres, 7 de juny, per decidir quines accions emprendre per tal de demanar que es garanteixi l'escola pública de qualitat. 

Des de l'AMPA del centre consideren que "totes les famílies de l'escola pública s'han de reunir per dir prou. Prou bolets, prou ràtios insostenibles, prou decrets opacs -com el de menjadors, prou retallades, prou".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem