L'AMPA Turó de Can Mates exigeix garanties de qualitat per l'escola amb el curs bolet

L'Associació reclama, entre altres, l'ampliació de la plantilla docent i la construcció d'un mòdul per acollir a dos cursos d'infantil

L'AMPA del Turó de Can Mates s'ha reunit aquest dilluns, 5 de juny, amb Serveis Territorials d'Ensanyament amb motiu de l'adjudicació d'un curs bolet a P3 pel curs 2017-18. Una reunió en què s'ha confirmat que l'adjudicació del curs bolet "és un fet irrevocable després de la publicació de les llistes el passat 30 de maig".

Una decisió que es deu al fet que el Turó de Can Mates és l'escola més demandada a la zona, així com al fet que les altres dues opcions considerades (La Mirada i l'escola Catalunya) no han estat finalment viables.

En la reunió que ha mantingut la Junta de l'AMPA del centre amb la Directora de Serveis Territorials, Carme Vigués, i el Director adjunt, Fernando García, l'associació, recolzada per la direcció de l'escola, ha exigit garanties que, "assumida l'adjudicació del bolet, no hi haurà una pèrdua de qualitat a l'escola tant pel que fa a espais físics com pel que fa als recursos humans".

Per aquest motiu, han plantejat diversos requeriments mínims, com l'ampliació del pati d'infantil; la construcció d'un mòdul per acollir a dos cursos d'infantil (fet que es veu poc probable que al mes de setembre estigui a punt, expliquen); i ampliar la plantilla docent.

Igualment, l'AMPA es nega a la pèrdua d'espais interiors com l'aula de colors o la sala de mestres, i reclamen que, si per motius tècnics no fos possible tenir tot degudament preparat per al començament de curs, s'acordin uns terminis per a la seva implementació.

"Considerant aquestes demandes, la Directora de Serveis Territorials ens ha comunicat que estudiarà amb molt bons ulls tots aquests temes i que abans que acabi aquest curs escolar tindrem una resposta", apunten des de l'AMPA.

Amb tot, destaquen que "tenint en compte que aquestes afirmacions no són fermes, considerem no conformar-nos i posar de manifest la nostra preocupació amb actes reivindicatius perquè aquest tema no quedi diluït i finalment tinguem el que s'ha exigit". És per això que consideren realitzar diferents actes reivindicatius. El primer, fer una recollida de signatures els pròxims dies 7,8 i 9 de juny "per demanar que totes aquestes exigències mínimes es duguin a terme i presentar-les de nou a Serveis Territorials".

"Tota la junta de l'AMPA estem pensant en altres accions que podríem dur a terme abans que finalitzi el curs per no deixar en l'oblit aquest tema tan important i que suposa poder mantenir la qualitat d'ensenyament que els nostres fills es mereixen", clouen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem