L'AMPA del Collserola "farà les accions que calgui per evitar més cursos bolet"

L'AMPA del centre està esperant a poder reunir-se amb el Departament d'Ensenyament i amb la regidoria d'Educació

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Collserola ha decidit fer "les accions que calgui perquè no hi hagi més cursos bolet al municipi, així com per demanar a l'administració que s'impliqui en la defensa de l'escola pública a Sant Cugat". 

Aquestes són dues de les conclusions a les quals va arribar l'entitat després de reunir-se en assemblea extraordinària aquest dimecres, 7 de juny, per abordar la problemàtica sorgida dels cursos bolet. I és que l'escola Collserola, juntament amb el Turó de Can Mates, acollirà un curs bolet de P3 de cara al curs vinent. Fet que, tot i que des de l'AMPA ho assumeixen, exigeixen "una bona planificació, previsió i gestió" del sistema educatiu públic perquè es garanteixi "la dignitat per als infants i per a tota la comunitat educativa pública". 

Des de l'AMPA també han decidit "fer les accions que calgui per a reclamar els recursos necessaris per gestionar aquesta situació provocada per la mala gestió del Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Sant Cugat". En aquest cas, des de l'associació destaquen que "s'han demanat reunions tant amb el Departament d'Ensenyament com amb la regidora d'Educació, Esther Salat, perquè a hores d'ara cap responsable d'aquestes àrees ha contactat amb les famílies".

D'altra banda, l'AMPA ha volgut remarcar que durant la reunió "es va decidir per unanimitat lluitar perquè les noves famílies que s’incorporen el curs vinent, així com les famílies amb alumnat d'altres cursos, puguin gaudir del mateix nivell de qualitat i atenció que l'escola ha estat oferint fins ara".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem