L'AMPA del Turó de Can Mates denuncia un pare per haver-se apropiat 35 mil euros

L'AMPA actual va detactar que un pare, que ja no està a l'AMPA, havia tret diners del compte d'estalvi i ho ha denunciat

L'Associació de Pares i Mares del Turó de Can Mates ha denunciat als Mossos d'Esquadra un pare, que ja no està a l'AMPA, que presumptament s'hauria quedat uns 35 mil euros del compte d'estalvi de l'associació de pares i mares. Els fets es remunten al curs 2010-2011, època en la qual el denunciat era una de les persones autoritzades del compte d'estalvi de l'AMPA.



Al novembre del 2015 va ser quan l'AMPA actual es va adonar de les irregularitats, després de demanar un canvi de nom del compte, on fins aleshores figurava com a titular el denunciat amb tres persones més. L'AMPA va veure que no hi havia diners.



Tot seguit l'associació va parlar amb l'equip directiu que va coincidir en afirmar que tot apuntava que hi havia una irregularitat. A patir d'aquí l'AMPA va demanar tots els moviments del compte des del 2010 els quals van posar de manifest que una sola persona havia tret, en concret, 34.480 euros del compte d'estalvi. Al març, l'AMPA es va reunir amb el denunciat que va donar una explicació dels fets, segons l'AMPA "no raonada". Amb tot, l'associació decideix emprendre accions legals contra el pare que presumptament s'hauria apropiat dels diners, amb l'objectiu de recuperar els gairebé 35 mil euros.

L'AMPA es va explicar davant dels pares i mares i va destacar que aquest és un fet puntual d'una persona en concret i que per evitar que això torni a passar, va comunicar que a partir d'ara portarà llibres comptables a través d'una gestoria. 

 
Comentaris

Destaquem