L'anglès, l'oportunitat per destacar

La pràctica i el diàleg són essencials per dominar l’idioma

Vivim en un món cada cop més globalitzat en què el domini de l'anglès és crucial tant en l'àmbit laboral com en el personal. Feeling, Pellet, Dumping o Feedback són paraules cada cop més presents a les nostres vides i que hem d'aprendre a utilitzar. L'anglès és fonamental i un factor clau a l'hora de buscar un lloc de treball, qui domini l'anglès tindrà un   molt important a favor seu.

A English Connection us ofereixen diversos cursos per dominar l’anglès amb fluïdesa. Qualsevol que vulgui aprendre anglès ho pot fer amb els cursos per a nens de més de 6 anys, joves, adults i empreses. Destaquen també els cursos de preparació per als exàmens de Cambridge de nivell B1, B2, C1 i C2, els quals English Connection tramita la inscripció i ofereix el material necessari als alumnes. English Connection també s’adapta als horaris de la gent i ofereix classes d’un o dos dies a la setmana. I per qui no tingui temps durant l’any, també hi ha la possibilitat d’un curs intensiu a l’estiu.

Amb les classes amb grups reduïts, de 10 alumenes màxim, aconsegueixen una atenció personalitzada on l’alumne és el més important. Els professors, natius, s’encarreguen d’aconseguir un ambient professional, però alhora familiar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem