L'Aplec Jove denuncia el desaprofitament d’espais culturals en desús a Sant Cugat

No és el primer cop que es queixen d'aquesta problemàtica i han assegurat que seguiran “treballant i lluitant pels drets del jovent”

L’associació Aplec Jove considera un “problema endèmic el desaprofitament de molts equipaments, edificis i locals desocupats” a Sant Cugat que es podrien utilitzar per “fer ús social i cultural”. Segons han informat amb una nota de premsa, hi ha moltes entitats i joves que tenen la “necessitat de ser acollides en un espai en condicions”.

Aposten per l’autogestió com a la millor manera d’organització dels espais, perquè això “fomentaria tot tipus d’iniciatives allunyades del constant vistiplau de l’Ajuntament i dels habituals impediments burocràtics”. Per recolzar les queixes, han penjat cartells als espais que consideren desaprofitats a la ciutat i utilitzen el hashtag #RecuperemEspais per a les xarxes socials.

L'Aplec Jove reivindica a més que sobretot “el jovent necessita un lloc on poder desenvolupar projectes i des d’on arreglar col·lectivament a la ciutat”. Consideren que per sentir-se plenament partícips “és important que els col·lectius dinamitzen aquests espais”. No és el primer cop que denuncien aquesta problemàtica i han assegurat que seguiran “treballant i lluitant pels drets del jovent”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem