L'Associació de Famílies d'Alumnes se suma a la campanya 'Matricula a la Pública'

El període de preinscripcions escolars pel curs 2018-2019 tindrà lloc del 13 al 24 d’abril

La Coordinadora de les Associacions de Famílies d'Alumnes de Sant Cugat s'ha sumat a la campanya llançada per la Federació d'Ampes de Catalunya (FaPaC) de suport a l'escola pública. La iniciativa, que porta per títol 'Matricula a la Pública', vol animar les famílies a matricular els fills i filles a l’escola pública i promoure els seus valors com la proximitat, la comunitat, la diversitat i inclusió. S'ha editat un vídeo que s'està difonent per les xarxes socials.

El període de preinscripcions escolars pel curs 2018-2019 tindrà lloc del 13 al 24 d’abril i la FaPaC ha volgut envia un missatge positiu en relació a l'escola pública. Des de les Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya lamenten que des de l'administració no es fa cap iniciativa similar "per fer costat al sistema educatiu públic i promocionar els seus centres educatius".

"No podem quedar-nos indiferents davant dels anuncis publicitaris de l’escola concertada en espais públics que paguem entre totes", alerten des de la FaPaC, que destaca que a l'escola pública " és on les famílies tenen garanties, on les famílies saben quines normes s’apliquen, on podem tenir confiança en els mestres i professors”. "Estarem preparats per estar vigilants a pràctiques que ens portin a tancaments de línies de l’escola pública mentre que l’escola concertada en guanya amb el pas dels anys", afegeix.

"Abans. Ara. Sempre. ESCOLA PÚBLICA", és el missatge difós per la Coordinadora de les Associacions de Famílies d'Alumnes de Sant Cugat a través de les xarxes socials.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem