L'Associació Dret a Morir Dignament obrirà un Punt d'Assessorament a Sant Cugat

Des del 8 de febrer s'està duent a terme un curs entre els socis santcugatencs de l'entitat a la Casa de Cultura

L'Associació Dret a Morir Dignament Catalunya obrirà un Punt d'Assessorament a la Ciutadania a Sant Cugat del Vallès. L'espai es crearà arran d'una moció aprovada pels grups municipals PdDeCat-Demòcrates, CUP-PC, ERC-Mes, C's ICV-EUiA i PSC al ple del 16 d'octubre de 2017.

La realització d'aquest espai s'està duent a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament, tot i que encara no s'ha determinat la seva localització ni els detalls de la seva implementació a la ciutat. Amb la finalitat d'establir un grup local que s'encarregui de la seva gestió, l'entitat ja està duent a terme un 'Curs per a Voluntaris' entre els seus socis santcugatencs a la Casa de Cultura, que va començar el passat 8 de febrer i que s'allargarà fins al 15 de març.

La plataforma es dedica a la defensa del dret de les persones a la seva completa autonomia per prendre decisions, així com a disposar en llibertat del seu cos i la seva vida en la seva etapa final. D'altra banda, promou la consciència sobre els drets actuals que tenen els individus en aquest sentit, alhora que lluita per assolir la legalització de l'eutanàsia a l'estat espanyol. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem