L’edifici d’habitatge protegit de Rius i Taulet es començarà a construir a l’octubre

Una dotzena d'aparcaments de la zona blava s'han eliminat pel desviament del trànsit al tram entre els carrers Enric Granados i Sant Sever

L’empresa municipal Promusa començarà les obres de l’edifici d’habitatge protegit per a la gent gran de l’avinguda de Rius i Taulet a finals d’octubre o principis de novembre. La primera pedra de l'edifici, que es construirà on hi havia l'antiga benzinera Gríful, es va posar al mes de març

Un cop acabades les obres, la promoció inclourà 39 habitatges de lloguer per a la gent gran, locals comercials amb una superfície total de 1.200 m² i 82 places d’aparcament que donaran servei als nous llogaters i a les persones que es desplacin al Mercat Vell.

El nou edifici forma part del projecte “Ets el centre” de dinamització del nucli històric com a una nova centralitat econòmica i comercial. El projecte conté diverses actuacions de regeneració urbana al centre com ara la remodelació de Pere San, millores dels carrers Major, Hospital, Escaletes, Sallés, Marges i Mir, la remodelació del teatre de La Unió i la creació d’una illa verda entre els carrers Anselm Clavé i Santa Maria.

S’eliminen aparcaments de zona blava

Per a l’execució d’aquestes obres ja s’ha fet un desviament de trànsit al tram de l’avinguda Rius i Taulet entre els carrers Enric Granados i Sant Sever. El desviament ha comportat l’eliminació d’una dotzena d’aparcaments de la zona blava per fer transitable el carril esquerre d’aquest tram de l’avinguda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem