L'escola Àgora Sant Cugat, la vuitena millor de l'Estat espanyol

En el rànquing apareixen 10 escoles catalanes: 8 de Barcelona i 2 de Girona

El diari El Mundo acaba de publicar una nova edició de la llista 'Los Mejores Colegios de España', un rànquing on es valoren diferents criteris com el model d'ensenyament, l'oferta educativa i els seus mitjans materials.



En aquesta ocasió, una escola santcugatenca apareix en el Top 10 del rànquing: Ágora Sant Cugat ocupa la posició número 8. Aquest centre educatiu ha rebut 26 punts pels seus mitjans materials, 32 per l'oferta educativa i 37 pel model d'ensenyament. També apareix una altra escola molt a prop nostre en el llistat: La Vall, de Bellaterra, que apareix en la posició 52.

L'estudi destaca que l'escola té tres pilars "com a base el projecte educatiu: internacionalització a través de l'aprenentatge de llengües i el coneixement d'altres cultures, el foment de les capacitats i habilitats dels alumnes (música, art, esport ...) i educar en valors i emocions". I afegeix que el centre educatiu privat: "Ofereix el Programa del Diploma del Batxillerat Internacional i des de setembre de 2017 ha iniciat la implementació del Programa d'Educació Infantil i Primaria (PEP) de la mateixa organització".



 

Altres centres reconeguts

Al llistat apareixen deu escoles catalanes, de les quals 8 són de Barcelona i 2 de Girona; en aquesta ocasió ni Tarragona ni Lleida hi apareixen representades. El millor centre educatiu català ha sigut Montserrat, que ha aconseguit la segona posició, darrere del col·legi Peleteiro de la Corunya, que s'ha coronat com el millor centre educatiu de l'any. Madrid, enguany, ha sigut la provincia guanyadora i ha aconseguit que 38 escoles hi apareguin.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem