L'Escola d'Excursionisme celebra els 20 anys

Monitors, alumnes i antics membres de l'entitat es van retrobar aquest dissabte, 30 de maig

L'entitat del Club Muntanyenc Sant Cugat aquest 2016 celebra el 20è aniversari, per aquest motiu es retrobaven companys i exmembres de l'Escola d'Excursionisme (EE) aquest dissabte, 30 de maig, als jardins del Monestir, al costat de la Casa de Cultura.

Un mural de fotografies donava la benvinguda i recordava sortides plenes de diversió i amistat però, sobretot, farcides de valors com el respecte, la solidaritat o l'esforç, qualitats que han definit la trajectòria d'aquesta entitat de lleure a la natura per a infants i alhora han omplert la motxilla que il·lustra la imatge dissenyada per a aquesta celebració.

Botifarra i cuscús per al sopar a la fresca i un munt d'anècdotes i records van donar pas als concerts i punxadiscs que van tancar la nit, i no va faltar un sentit record per a antics companys que ja no hi són. 

L'Escola d'Excursionisme

Des del curs 1995-1996, per a l'EE han passat centenars de nens i nenes

L'Escola d'Excursionisme (EE) del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) és una secció de l'entitat dedicada a l'educació en el lleure i l'excursionisme per a infants a partir dels 6 anys i joves.

Estimar la natura i en especial la muntanya, donar recursos i eines per gaudir-la i endinsar-s'hi de manera segura, respectar, ser solidari i passar-ho bé són els eixos que han teixit aquesta secció per a nens i nenes de la ciutat.

Des del curs 1995- 1996, l'EE ha format centenars de nens i nenes en el món de la muntanya i l'excursionisme apropant-los els caps de setmana i durant els campaments al territori del país.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem