El Sarau celebra els 25 anys transmetent els valors de l'esplai a Sant Cugat

La plaça de Barcelona s'ha omplert per celebrar el quart de segle de l'esplai santcugatenc

L'Esplai Sarau ha sortit al carrer aquest dissabte, dia 17 de juny, per celebrar amb el poble els 25 anys de l'entitat. La plaça de Barcelona, on va néixer el Sarau dins del Club Muntanyenc, s'ha omplert a partir de la tarda amb activitats infantils i per a tots els públics per gaudir del quart de segle d'aquesta entitat per la qual hi han passat ja milers de santcugatencs.

Música de tots els estils, tallers i animició infantil, berenar, sopar i batucades diverses amenitzen fins a la nit la jornada de celebració, que es desenvolupa sota un sol de justícia i amb temperatures de ple estiu. "Vam decidir fer aquesta festa, portem tot l'any fent petites activitats i volíem culminar el 25è aniversari amb una gran festa i estem molt contents", ha explicat una de les monitores de l'esplai, Helena Ramis.

Les millors imatges del cap de setmana a Sant Cugat.

Els valors d'un esplai

L'Esplai Sarau ha celebrat els 25 anys a Sant Cugat FOTO: Lali Puig

Ramis ha destacat els valors que transmeten els esplais: "Intentem buscar una transformació social i educar fora de les aules i els llibres de text. Des del joc, la confiança i la diversió es pot educar i fer créixer els infants".

Una reivindicació que Ramis fa a l'Ajuntament és la falta de locals: "Hi ha molts esplais i agrupaments sense local a Sant Cugat i aquesta tasca tan important que fan requereix tenir un espai per esplais i caus a la ciutat".

A banda de la festa de celebració d'aquest dissabte, el Club Muntanyenc acull una exposició de fotografies dels 25 història de l'entitat.

L'Esplai Sarau és una entitat creada fa 25 anys i per on ja han passat milers de nens i nenes de Sant Cugat. Actualment en formen part per 130 infants d'entre 6 i 17 anys i 25 monitors d'entre 18 i 26 anys, que cada cap de setmana realitzen nombroses activitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem