Tot a punt per a la celebració dels 25 anys de l'Esplai Sarau

La festa serà a la plaça de Barcelona i comptarà amb activitats infantils i concerts

L'Esplai Sarau de Sant Cugat celebra els 25 anys amb una festa oberta a la ciutadania aquest dissabte, 17 de juny. Una festa que es farà a la plaça de Barcelona, on es trobava la seu del Club Muntanyenc l'any que va neixer l'esplai.

 

La jornada començarà a les 15 hores amb un concert del grup femení i local Pasquines. A partir de les 16 hores, i fins l'hora de sopar (20.30 hores), hi haurà diverses activitats destinades al públic infantil, en les que els nens de l'esplai, juntament amb totes les persones que hi vulguin participar, podran gaudir de diferents propostes.

 

D'aquesta manera, es faran tallers infantils, un berenar popular a les 17.30 hores, hi haurà animació infantil a partir de les 18 hores, i un espectacle de màgia a les 19.30 hores.

 

La festa continua a la nit i estarà dirigida a tots els públics amb els concerts de Bossonalla (21.45 hores) i Sybarites (23.30 hores). A més, es faran diferents batucades per amenitzar la vetllada amb les formacions Karabassà i Kata kitinga.

 

D'entre altres activitats que fa l'esplai per celebrar els seus 25 anys, durant aquests dies es pot gaudir d'una exposició de fotografies de la història de l'esplai a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

L'Esplai Sarau

L'Esplai Sarau és una entitat creada fa 25 anys que representa un dels esplais de referència de Sant Cugat. Són milers de nens els que han passat pel sarau i que dia a dia han construit aquest projecte.

 

Actualment en formen part per 130 nens d'entre 6 i 17 anys, i 25 monitors d'entre 18 i 26 anys, que cada cap de setmana realitzen nombroses activitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem