L'Hospital General celebra el Dia Mundial de la Son

Els problemes amb la son afecten a un 25% de la població

Una bona son és fonamental per al transcurs normal del nostre dia a dia. Per aquest motiu, l'Hospital Universitari General de Catalunya s'ha sumat a les celebracions del Dia Mundial de la Son. Per aquest motiu, el passat 16 de març, l'Hospital va col·locar un estand informatiu al vestíbul amb informació relacionada aquestes patologies. L'Hospital disposa d'una unitat específica, liderada pel Dr. Eduard Estivill, destinada a tractar aquests problemes de son que poden acabar generant roncs, apnees, insomni, mal descans, son excessiu durant el dia i somnambulisme.

El 25% de la població pateix problemes relacionats amb el mal son en alguna de les seves manifestacions, que normalment resulten ser un avís d'una altra irregularitat física o psíquica. En les últimes tres dècades s'ha aconseguit considerar les alteracions del somni com una distorsió de la salut que modifica la qualitat de vida de les persones.

Una millor comprensió del procés de descans i més investigació ajuda a tenir una son de qualitat amb més duració, més continuïtat i més profunditat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem