Tot a punt per a la cavalcada de Reis a Valldoreix, amb nou recorregut

Seran 14 les carrosses que acompanyaran a Ses Majestats durant la visita a la vila

Ses Majestats els Reis d'Orient tornaran a visitar Valldoreix la nit del 5 de gener per captivar grans i petits amb la tradicional cavalcada de Reis a la vila, enguany, amb nou recorregut.

D'aquesta manera, la cavalcada arrencarà a les 17.30 hores des del carrer de Sant Albert amb avinguda de Bilbao per seguir per la plaça de Can Cadena i la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer fins a la plaça del Mas Roig. Des d'aquest punt, la comitiva, formada per 14 carrosses engalanades, girarà cap al passeig del Mas Roig i el carrer de Núria, tornant a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer fins a la plaça de l’Assumpció, on finalitzarà el recorregut.

Durant el trajecte es repartiran 350 quilos de caramels, i un jurat format per un representant de cada força política amb presència al consistori i representants del teixit associatiu i cultural de Valldoreix seran els encarregats de triar la carrossa guanyadora del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis de Valldoreix 2019.

De la mateixa manera, es portarà a terme un dispositiu especial de trànsit per evitar incidències durant la cavalcada. D'aquesta manera, es preveu el tancament dels carrers que desemboquen a la rambla de Verdaguer, que s'anirà obrint al pas a mesura que la cavalcada avanci. Igualment, estarà prohibit aparcar al carrer de Sant Albert i al carrer Verdum.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem