La Cavalcada dels Reis d'Orient arriba un any més Valldoreix

Les activitats de la Cavalcada s'estendran de les 17.30 fins a les 20.30 hores de la tarda

Els Reis d'Orient arriben a Valldoreix per saludar i rebre als més menuts el divendres, dia 5 de gener, a les 17.45 hores de la tarda. La Cavalcada dels Reis s'iniciarà a la cantonada del carrer de Sant Albert amb la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, en la qual es repartiran 300 quilos de caramels. Ses Majestats arribaran a les 19.30 hores a la plaça Maria Sabater, on recolliran les cartes dels infants i faran l’ofrena al nen Jesús a l’església de l’Assumpció. 

Abans de l'inici de la Cavalcada es faran diversos tallers i l'activitat "Els amics d'en Crusó" (col·lecció de jocs i autòmats de fusta) perquè l'espera no sigui tan llarga. A la plaça Maria Sabater, a partir de les 18 hores, tindrà lloc l'actuació del grup de jazz la Vella Dixieland. I Mitja hora més tard s'oferirà xocolata per a tothom, ja que és apta per a celíacs. L'EMD Valldoreix és l'encarregada de l'organització conjuntament amb diverses entitats que també hi han col·laborat. 

El recorregut dels Reis d'Orient serà el següent: 

Sortida des de la cantonada del carrer Sant Albert amb la rambla Mossèn Jacint Verdaguer, seguirà a la plaça Mas Roig, a l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, al passeig Oreneta, a la plaça Ocells, a l'avinguda Alcalde Ramon Escayola, al passeig Nard fins a arribar a la plaça Maria Sabater. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem