La Comissió del Ball de Gitanes ja prepara la ballada de Carnaval amb novetats

Els assajos es faran els dilluns i els dimecres, de 22 h a 23:30 h al vestíbul del Teatre-Auditori

La Comissió del Ball de Gitanes ja ho té tot a punt per començar a treballar en la ballada de Carnaval, que es realitzarà el dissabte 2 de març de 2019. En aquest sentit, la comissió ha informat que a partir del 19 de novembre comencen els assajos per a la ballada, que es faran els dilluns i els dimecres, de 22 h a 23:30 h al vestíbul del Teatre-Auditori i s'allargaran fins als dies previs a Carnaval. Els últims assajos es faran al Pavelló de la Guinardera i a la plaça d'Octavià.

Les inscripcions per participar-hi encara no estan obertes, però la Comissió del Ball de Gitanes informa que es podran fer a través d'un formulari online. D'altra banda, com a novetat d'enguany, la comissió donarà l'opció a cada quadre a escollir quin dia els va millor per fer l'assaig general, amb l'objectiu de donar una atenció més personalitzada i específica als balladors.

Una altra de les novetats previstes és un canvi en la dinàmica de vestuari dels balladors i balladores, remarcant molt que el ball de gitanes és una tradició emmarcada dins de Carnaval, però amb unes línies bàsiques de vestuari marcades.

La Comissió del Ball de Gitanes també ha creat un canal de Telegram per millorar en aspectes de comunicació, sobretot amb temes d'última hora. S'espera, com a mínim, igualar la xifra de participants de l'any passat, que es va situar en 360 persones.

 
Comentaris

Destaquem