La comoditat de trobar tot allò que necessites en un únic lloc

Sant Cugat Centre Comercial, és l'espai comercial i d'oci familiar del Vallès des de 1996

A Sant Cugat pots trobar una variada oferta comercial, però només a Sant Cugat Centre Comercial tenen al teu abast més d'un centenar de marques sota un mateix sostre. Un lloc on podràs trobar tot allò que busques de manera fàcil i accessible i amb un aparcament gratuït i sense limitació horària amb 2.700 places. Al centre no només trobaràs tot el que necessitis, sinó que podràs participar en promocions, demostracions i sortejos de les diverses botigues i els teus fills podran fer tallers infantils. El Sant Cugat Centre Comercial és l’espai comercial i d’oci familiar de la comarca del Vallès des de l’any 1996.

Amb dues plantes dedicades a locals comercials, de restauració i oci, compta amb una oferta de més de cent botigues que representen els sectors de moda, complements, tecnologia, telefonia i bellesa, entre d’altres, a més de tenir un hipermercat i nou sales de cinema que estan obertes els 365 dies de l’any.

Tant si vols passejar, estar al dia de les darreres tendències i novetats o anar a comprar, a Sant Cugat Centre Comercial trobaràs les millors marques, amb preus per a totes les butxaques, atès per personal que coneix el seu producte, fent de la compra una experiència més fàcil i agradable que mai.

Exterior Sant Cugat Centre Comercial FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem