La coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat creix per vetllar pels nous equipaments

Entre altres objectius, l'entitat vol vetllar per la construcció del nou Leonardo da Vinci i la nova escola d'educació especial

Vetllar per la construcció del nou Leonardo da Vinci i per l'escola d'educació especial són dos dels objectius de la nova coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat, la qual ha estat escollida el passat 3 de juny. Fins ara la coordinadora tenia tres membres i ara, amb els nou integrants, ha passat a tenir-ne .

A més, la nova entitat vol instar a l'Ajuntament a què "ofereixi les places que la ciutat necessita", ha explicat la presidenta de la coordinadora, Carme Roca. "No trobem normal que a l'escola la Floresta es redueixi una línia i es facin curs bolet a altres centres", ha assegurat Roca. En aquest sentit, la presidenta veuria necessari que l'Ajuntament demanés al Consell Comarcal tornar a posar un bus escolar per assistir a classe a la Floresta.

​En paral·lel, la coordinadora diu que també vol evitar que Sant Cugat sigui una sola zona d'escolarització i que posa sobre la taula "l'escolarització dinàmica per afavorir l'escola de proximitat", és a dir, que es tingui en compte el domicili de cada infant a l'hora d'escollir els centres. 

Sentències del TSJC

Dos centres concentrats de Sant Cugat, l'escola Santa Isabel i el Pinar de Nuestra Señora han estat obligats pel Tribunal de Justícia de Catalunya a impartir un 25% més de classes en castellà, a causa la denúncia de diverses famílies. Tot i que la coordinadora aglutina només centres públics, la coordinadora ha manifestat que està en contra de la mesura, ja que per l'entitat l'escola ha de ser "laica, catalana i inclusiva".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem