La Coordinadora Sociocultural de Mira-sol comença a treballar amb tres línies

L'ens aglutina les entitats culturals, veïnals i esportives del barri amb l'objectiu de sumar esforços

La Coordinadora sociocultural de Mira-sol reprenia al mes de novembre la seva activitat al barri amb l'objectiu de dinamitzar el barri mitjançant les activitats que cada entitat organitza. Formada per les diferents entitats culturals, veïnals i esportives del barri, actualment treballa amb tres comissions per gestionar la seva tasca.

Les comissions existents són la d'Espai, la de Comunicació i la d'Activitats. Pel que fa a la primera, està fent seguiment de les millores al Casal, amb un doble objectiu: fer una llista de les noves necessitats, i desenvolupant un projecte d'estalvi energètic.

Pel que fa a Comunicació, Magalí Robin, portaveu de la Coordinadora al Consell de Barri, explicava que s'està treballant en la comunicació interna entre entitats, i en la comunicació vers el barri, oferint un espai de participació per als veïns. Igualment, anunciava que es crearà una pàgina web per visualitzar les activitats que s'organitzen.

Finalment, pel que fa a les activitats, s'anunciava que la més recent serà la Cavalcada de Reis al barri, però que s'està treballant amb una nova jornada Mira-sol Participa, s'estudia crear un grup de Banc del Temps al barri, i oferir un espai de participació per als joves de 13 a 16 anys.

La Coordinadora es presentava oficialment el 5 de juny de 2015 amb una festa de les entitats al Casal, però la seva activitat havia quedat aturada fins aquest mes de novembre. Durant el darrer Consell de Barri de Mira-sol es va anunciar la seva reactivació, que ara ja és una realitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem