La CUP-PC creu que el curs escolar s'hauria d'haver inaugurat en una escola pública

La formació considera que el govern municipal "no aposta pel model d'escola pública de qualitat"

La CUP-PC ha mostrat el seu desacord, a través d'un comunicat, pel fet que l'acte d'inauguració del curs escolar, celebrat aquest dimarts 12 de setembre, tingués lloc a una escola concertada, l'Avenç. 

Des de la formació consideren que aquesta decisió es va prendre per dos motius, principalment: "perquè el govern de la ciutat no aposta pel model d’escola pública, de qualitat i d’accés universal. Sobretot després de l’augment de nenes i nens que aquest curs s’han matriculat a les escoles públiques de Sant Cugat". Des de la CUP-PC, a més, recorden la urgència de construir la tretzena escola pública.

D'altra banda, el grup municipal afirma que "el govern de la ciutat no vol escoltar les demandes i les queixes de les mares i pares de les escoles públiques, que es queixen de la mala planificació de la Generalitat pel que fa a places i línies, creant cursos bolet. Des de la CUP-PC creiem que l’equip de govern no ha fet prou gestions amb les persones responsables de la Generalitat, per poder donar resposta a les mancances que pateix Sant Cugat respecte a l’educació pública".

Per això mateix, des de la CUP-PC consideren que "l'equip de govern segueix apostant per un model educatiu on les escoles concertades tenen un pes molt important".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem