La discoteca que va oferir un espectacle sobre la Passió de Crist es disculpa

Teatre night scene de Sant Cugat ha emès un comunicat a la seva pàgina de Facebook

"L'equip Directiu i Gestor de la sala Teatre Club Sant Cugat demanem disculpes sinceres i sense reserves a totes les persones que es van sentir ofeses en qualsevol grau per la representació teatral que va tenir lloc al nostre establiment durant la passada nit del divendres, 7 d'abril, del 2017".

Amb aquestes paraules obre el comunicat oficial que la Sala Teatre de Sant Cugat del Vallès ha fet públic aquest dimecres, 12 d'abril, disculpant-se per un espectacle sobre la Passió de Crist que es va celebrar al local. Una representació que va ofendre usuaris de la sala, els quals van iniciar una campanya a Change.org demanant que la sala es disculpés.

En el comunicat, publicat a la pàgina de Facebook de la sala, la direcció lamenta "no haver previst que una representació d'aquest tipus podia ferir la sensibilitat d'alguns dels assistents", remarcant la diversitat de religions, pensaments polítics i altres factors existent entre els membres de l'equip de la sala.

La sala defensa que "el nostre pensament sempre ha sigut el d'incloure i mai excloure", amb voluntat de "millorar cada dia", incloent-hi, afirmen "aprendre dels propis errors".

Comunicat fet per la sala

Més informació
 
Comentaris

Destaquem