Polèmica per un espectacle sobre la Passió de Crist en una discoteca de Sant Cugat

S'ha iniciat una campanya a Change.org demanant que el local d'oci es disculpi per la proposta

La nit de divendres, 7 d'abril, al local d'oci Teatre night scene de Sant Cugat del Vallès oferia una festa amb motiu de la celebració de Setmana Santa. Una festa amb ambientació religiosa que contenia un espectacle que ha generat debat a les xarxes socials i que s'hagi iniciat una campanya a Change.org per demanar "una disculpa" per part dels organitzadors.

Com descriuen els impulsors de la denúncia a Change.org, el local estava ambientat com si es tractés d'una esglesia. En el text expliquen que "el gran espectacle va ser la processó que van realitzar disfressats de soldats romans, natzarens i amb un home fent de Jesús, amb una túnica, amb corona d'espines i una gran creu que carregava mentre sonava música sacra. A més, en acabar la processió, aquest home vestit de Jesús es va posar a ballar reggaeton".

Una situació que els signants afirmen és "una burla vers la religió cristiana, vers els seus creients i al que realment significa la celebració de la Setmana Santa". És per això que demanen "respecte" vers la llibertat religiosa, i una "disculpa vers els que ens hem sentit ofesos".

La petició ja ha rebut el suport de 2.425 persones.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem