La Farga i La Vall es guanyen un lloc a la final espanyola de la First Lego League

Els dos col·legis estaran representats pels equips Wawot i Les Droppies, els dies 10 i 11 de març, a la final de Logronyo

L'equip Wawot, format per alumnes de 3r d'ESO del Col·legi La Farga, s'ha classificat per la final estatal de la First Lego League que tindrà lloc a Logronyo els dies 10 i 11 de març. També estarà en aquesta final l'equip Les Droppies, de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de l'escola La Vall. El torneig de robòtica va tenir lloc el passat diumenge, 18 de febrer, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), on van participar més de 200 estudiants de 17 escoles i instituts.

Aquest any, els participants tenien el repte de construir i programar un robot dins la temàtica de la gestió de l'aigua. Dins la competició, La Farga, va tenir representació amb tres equips. A més dels Wawot, van participar els Hydragons i els Twach, dos grups d'alumnes de 4t d'ESO.  L'equip Hydragons va quedar com a primer classificat en el disseny del robot i, l'equip Twach, va guanyar la màxima puntuació del robot. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem