La Floresta mira al món amb la II Festa Intercultural

La gastronomia tindrà un paper important amb parades de menjar d'arreu del món durant tota la celebració

L’Escola de la Floresta i l’AMPA del centre organitzen aquest diumenge 24 d’abril la II Festa Intercultural del districte, que tindrà lloc precisament al centre educatiu públic (camí de Can Pagan). Des de les onze del matí, l’espai s’omplirà amb activitats i tallers de tot tipus que tenen l’objectiu de mostrar la diversitat i riquesa cultural que hi ha per tot el món

Els nens tindran un paper important i és que durant tot el matí s'organitzaran tallers infantils d'arreu del món. La gastronomia, com un dels elements culturals més distintius, també serà protagonista amb un conjunt de parades que oferiran menjars de diferents zones del planeta durant tota la jornada.

La cultura serà present a la II Festa Intercultural, amb un conjunt d'exhibicions de dansa que es podran veure durant tot el matí. Mostres de danses polinèsies, índies, del ventre, afrocaribenyes i de Malawi seran els principals reclams. Una actuació de ritmes llatins posarà el punt i final a les mostres culturals.

Una paella vegetariana i el final de festa tancaran aquesta jornada de la interculturalitat a la Floresta.

La celebració de la Festa Intercultural es fa coincidir amb l’11a edició del Mercat de les Puces de la Floresta, que compartiran espai.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem