La FMA aposta per la música femenina i les activitats familiars en la seva 9a edició

La Festa Major Alternativa se celebrarà des de dimecres 28 de juny fins dissabte 1 de juliol

Sota el lema 'lluitem l'smart wars' la 9a edició de la Festa Major Alternativa  (FMA) donarà el tret de sortida dimecres, 28 de juny. Una festa que enguany comptarà amb el Casal de Joves la Xesca com a pregoners, que tindrà lloc, dijous, 29 de juny a les 20.30 h del vespre. 

La cita d'enguany, que repetirà ubicació al parc de l'escalèxtricoferirà un programa de 4 dies ple d'activitats per a totes les edats. De fet, enguany, una de les novetats és que la Festa Major Alternativa potencia les activitats familiars i diürnes, "fomentant així, la festa per a tots els públics", tal com destaquen des de l'organització. En aquest sentit la FMA oferirà diversos tallers infantils, vermuts familiars, un acte benèfic, entre altres activitats. 

D'altra banda, des de la FMA, enguany, aposten per potenciar la presència femenina dalt de l'escenari, i és que més del 50% dels concerts programats seran de grups femenins. Des de l'organització, Anna Sala, ha detallat que "entenem que per poder gaudir d'una festa feminista no és suficient amb tenir un cartell que digui que 'no és no', sinó que hem d'aplicar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la festa i treballar-ho any rere any. En la mateixa línia continuem amb el protocol contra les agressions masclistes, creat l'any passat per l'assemblea".

Un any més la FMA comptarà amb diversos grups musicals locals, amb el tradicional concurs de truites, que tindrà lloc dissabte al migdia, i la batalla de penyes, que tindrà lloc dissabte a partir de les 18.00 h de la tarda. A més, dimecres 28 de juny arribarà una de les novetats d'enguany, el karaoke en viu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem