La Festa Major Alternativa mantindrà la ubicació prevista

La tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, assegura que es duran a terme tots els mecanismes de control i seguiment necessaris per evitar conflictes

La Festa Major Alternativa (FMA) se celebrarà, tal com estava previst, al parc situat a la confluència entre la rambla del Celler i el passeig de Francesc Macià, conegut també com el parc de l'escalèxtric.

La resposta arriba després que el portaveu del PP, Álvaro Benejam, demanés a l'Ajuntament que es canviés la ubicació de la FMA, després que l'any passat hi hagués hagut diversos episodis incívics. 

En aquest cas, la tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat al TOT Sant Cugat que fa molts mesos que la taula de programació de la Festa Major va fent diverses propostes pel que fa als emplaçaments i activitats de la Festa Major. De fet, la taula està formada per ciutadans i tècnics i entre tots van validant o no les propostes. 

Pel que fa a la ubicació de la FMA, que repeteix per segon any consecutiu espai, Fortuny ha destacat que "intentem trobar les millors situacions per cada activitat i perquè la gent es pugui moure i gaudir de totes les activitats. Durant l'any hi ha uns horaris establerts per anar equilibrant l'oci i el descans dels veïns i veïnes. Entenem però, que la Festa Major és una excepció i apel·lem a la comprensió".

A més, per tal de garantir el bon desenvolupament de la Festa Major, Fortuny ha assegurat que "des de l'Ajuntament farem tot els possibles i aplicarem tots els mecanismes de control i seguiment". 

Finalment, la tinent d'alcalde de Cultura ha recordat al TOT que, "després de la Festa Major, com cada any, avaluarem les zones i activitats per veure si cal fer un canvi d'ubicació en alguna activitat en concret". 

 

Sota el lema 'Smart Wars la FMA contraataca', la 9a Festa Major Alternativa donarà el tret de sortida dimecres, 28 de juny i se celebrarà fins dissabte, 1 de juliol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem