La majoria de santcugatencs, satisfets de viure a Sant Cugat

Els santcugatencs puntuen amb un 7.3 l'estat general de la ciutat

( A baix els gràfics amb les dades més significatives) El 53,71% dels santcugatencs diu que està bastant satisfets de viure a la ciutat, mentre que un 38,18% exposa que n'està molt satisfet, segons l'observatori sociològic realitzat aquest passat juliol per l'Ajuntament de Sant Cugat. Per contra un 5,99% diu que la seva satisfacció per la ciutat on viu és regular, un 1,56% apunta que se sent poc satisfet de viure a Sant Cugat i un 0,5% diu no estar gens satisfet de Sant Cugat. Amb tot, la satisfacció dels santcugatencs per viure al municipi és d'un 8,15.



Segons el mateix estudi, les dones estan més satisfets que els homes de viure a la ciutat vallesana, mentre que per edat els que estan més satisfets són el col·lectiu que agrupa els majors de 64 anys que li posen de nota un 8,36. Els que menys satisfets estan de viure a la ciutat són els ciutadans d'entre 50 a 64 anys que posen a la ciutat un 7,99.

Pel que va els barris, els ciutadans que viuen al Parc Central o a Coll Favà són els que més els agrada viure a la ciutat, ja que valoren la seva satisfacció amb un 8,31%. A l'altre costat de la balança hi ha els residents a les Planes i a la Floresta que posen de nota un 7,62 a la seva valoració de viure a Sant Cugat.

Estat general del municipi

D'altra banda, l'estat general de la ciutat treu un notable a l'observatori sociològic del juliol del 2016 amb un 7,3, nota lleugerament més alta que en l'observatori de febrer que aquest mateix aspecte va treure una nota de 7,2.

Dels aspectes generals preguntats al ciutadans en l'estudi, el que treu més bona nota és seguretat amb un 7,1 en contra de l'aparcament que treu un 4,4. 

Els serveis municipals més ben valorats

En aquesta onada de l'observatori sociològic es va preguntar per 8 serveis municipals, el que treu més bona nota és el banc del temps amb un 7,4 , i el que treu la nota més baixa és l'Oficina Local d'Habitatge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem