La manifestació per l'1 de maig portarà el lema 'Vida, treball i pensions dignes'

La manifestació de l'1 de maig s'ha convocat per reclamar condicions laborals i pensions dignes

El lema 'Vida, treball i pensions dignes' serà l'estendard de la manifestació que la Plataforma 1 de Maig organitzarà pel Dia del Treballador. Així ho asseguren des del col·lectiu, que ha vingut a suplir l'organització de l'Assemblea de Drets Socials de Sant Cugat que, fins l'any passat, s'encarregava de dur a terme la convocatòria anual a la ciutat.

Des de la Plataforma insten a tots els ciutadans a participar en la reivindicació, que començarà el pròxim dimarts 1 de maig, a partir de les 10 h, a la plaça d'Octavià. La manifestació recorrerà els carrers del centre de Sant Cugat i finalitzarà a la plaça de Lluís Millet, on es llegirà un manifest. A més, el col·lectiu fa una crida a la participació d'altres entitats que "donin suport a una dignificació de la vida laboral de la classe treballadora".

D'altra banda, cal destacar que segons s'afirma des de la Plataforma de l'1 de Maig, la manifestació, inscrita en les accions del Dia del Treballador, ja està secundada per la Plataforma dels Pensionistes, el Sindicat de Llogaters i la Comissió 1 de maig i les formacions polítiques ERC, ICV, Sant Cugat en Comú, el Jovent Republicà, MES i Procés Constituent.

Un cop acabada la mobilització reivindicativa, des del col·lectiu conviden a dirigir-se a Barcelona per a sumar-se a les manifestacions que es preveuen a la capital catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem