La neu passa per Sant Cugat

Des de primera hora de la tarda de dimarts, 27 de febrer, els flocs de neu han anat caient a diferents punts de la ciutat

La neu ha arribat finalment a Sant Cugat del Vallès aquest dimarts, 27 de febrer. Tot i no agafar al centre de la ciutat, els flocs de neu començaven a caure a migdia i es deixaven veure de manera intermitent durant la tarda en diferents punts de la ciutat.

Una situació que portava l'Ajuntament de Sant Cugat, juntament amb el Consell Assessor de Nevades i d'acord amb les previsions del centre superior de coordinació i informació de l'estructura protecció civil CECAT, a activar l'alerta del Pla Municipal de Nevades i suspendre totes les activitats als equipaments municipals a partir de les 18 hores.

D'aquesta manera, pavellons, casals, biblioteques i altres centres extraescolars restaven tancats durant la tarda, estenent la recomanació de suspendre l'activitat als centres privats del municipi.

Igualment, es decidia ajornar la gala de lliurament dels Premis Sant Cugat 2017 prevista per a les 19.30 hores de dimarts, dia 27, al Teatre-Auditori. Una gala que se celebrarà aquest dimecres, dia 28, a la mateixa hora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem