La nova junta de l'Associació de Veïns de les Planes comença a caminar

La nova junta es va registrar oficialment a principis de setembre

La nova junta de l'Associació de Veïns de les Planes ja ha començat a treballar pel barri. 

Després que l'anterior junta dimitís en bloc abans de l'estiu, sis veïns del barri van salvar, in extremis, la seva dissolució. A principis d'aquest mes de setembre, la nova junta es registrava oficialment a la Generalitat i a l'Ajuntament

El president de l'Associació de Veïns, Ignasi López, ha explicat al TOT Sant Cugat que aquest serà un mandat continuista. "Valorem molt positivament el treball de l'anterior junta i ens hem marcat donar-li continuïtat". 


Des de l'entitat es proposen mantenir i reforçar les relacions amb les entitats del barri i associacions municipals. En aquest sentit, López ha explicat que "també volem crear xarxa amb les entitats de la part de les Planes que depèn de Barcelona. Perquè al cap i a la fi, som un barri". 

Un altre dels objectius principals de la nova junta és "aconseguir que l'Associació s'apropi als veïns i aquests a l'Associació. Nosaltres només som 6 persones i si no tenim a ningú al darrere, no som res". 

Des de l'Associació també es fixen fer un seguiment exhaustiu de les millores de mobilitat que s'han d'aplicar al barri. Així com de tots els aspectes que preocupen als veïns del barri en termes d'urbanisme, entre d'altres. 

En les pròximes setmanes la nova junta, formada per, Ignasi López, Eva Puigjaner, Diana Otero, Cesar Serrano, Marcia Villarraso i Quim Prats, vol fer una presentació davant els veïns del barri amb un vermut.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem