El futur de l'Associació de Veïns de les Planes penja d'un fil

L'actual junta vol dimitir però encara no hi ha cap veí o veïna del barri que hagi presentat la seva candidatura per a presidir l'entitat

L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes podria desaparèixer en els pròxims dies, tal com ha afirmat l'actual president de l'entitat, Sergi Torres, al TOT.

El fet és que Torres, juntament amb els 4 membres que formen l'associació, han decidit, després de 8 anys, dimitir i donar pas a nous veïns i veïnes del barri. Tot i això, després de més de 15 dies, encara no s'ha presentat cap candidatura per presidir l'associació, fet que podria provocar que aquesta acabés dissolent-se.

Una situació que no agrada a Torres, i que li sap greu, pel que això suposaria al barri, que entre altres coses, "perdria l'interlocutor entre els veïns i l'Ajuntament", com destaca Torres.

L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes es va crear ara fa 40 anys. Una entitat que va néixer amb el principal objectiu d'aconseguir la urbanització del barri. Ara, tal com explica Torres, els objectius de l'entitat passen per "vetllar pel manteniment de les Planes". Els últims 8 anys, Torres ha estat el president de l'entitat, uns anys en què s'han aconseguit diverses coses per les Planes, com el pla de barris, la cobertura de l'Espai Pere Grau, entre moltes altres.

Precisament, l'actual junta, que es preveu que es dissolgui en els pròxims dies, havia decidit que dimitiria un cop comencessin les obres per cobrir les pistes esportives. Aquestes van començar el passat 15 de maig. Tot i això, tal com explica Sergi Torres, "hi ha hagut diversos factors que han provocat que volguéssim dimitir abans". Torres però, no podrà dimitir fins que se sàpiga què passarà amb l'entitat.

L'actual junta està pendent d'enllestir els aspectes legals que els permetin convocar una assemblea extraordinària. Un dels punts a tractar serà la dissolució de l'entitat en cas que, finalment, no es presenti cap veí o veïna per presentar l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem