La pastisseria Dolç guanya el Concurs millor panettone artesà de l'Estat

L'establiment de Sant Cugat s'ha imposat a les 22 pastisseries que participaven del certamen

La pastisseria Dolç Par Yann Duytshche de Sant Cugat ha guanyat el Concurs Millor Panettone Artesà de l'Estat d'entre les 22 pastisseries que participaven del certamen. El panettone santcugatenc obtenia 578 punts d'un màxim de 700 i el jurat en destaca la seva excel·lent textura i la seva aroma.

La primera edició del concurs l'ha convocat l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona davant la popularització d'aquest dolç nadalenc. El jurat ha estat format per l'italià Giuseppe Piffaretti, autor del millor panettone del món, i pastissers de renom com Oriol Balaguer, Pere Camps (Pastisseria Lis), Miquel Antoja (Restaurant Sant Pau), Alberto Ruíz (Vilbo), José Romero (professor Escola de Pastisseria) i Xavier Barriga.

Cadascuna de les 22 pastisseries, i seguint les bases del concurs, participava amb 3 dolços, tots ells clàssics de fruites (llimona/cedre, taronja i panses).

Duytsche va obrir la seva pastisseria a Sant Cugat l'any 2006, després d'una llarga trajectòria de 12 anys a L'Ecole du Grand Chocolat Valrhona amb Frédéric Bau. Defineix la seva pastisseria com d'autor, gastronòmica, immediata i gourmande, amb combinacions clàssiques o atrevides i formats i presentacions molt estètiques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem