La pluja provoca la caiguda d'un mur de contenció als FGC a Volpelleres

El darrer episodi de pluges registra set incidències a la ciutat

Les últimes pluges que han afectat Sant Cugat durant la nit i la matinada d'aquest dimarts, 3 de novembre, han registrat set incidències, segons han explicat els Bombers de la Generalitat. El cos ha fet diverses sortides per diversos punts del municipi que s'han vist agreujats entre les 23.00 hores de la nit i les 01.30 hores de la matinada.



Els bombers han explicat que han actuat en un pàrquing inundat al carrer del Turó del Pinyer, i han ajudat a desembussar una terrassa i controlar les filtracions d'un pis a l'avinguda de la Torre Blanca. A més, els Bombers també han actuat en una inundació al carrer de Rubió i Tudori i al de Josep Maria Sert.



Durant la tempesta també es va veure afectada la línia de FGC a l'altura de Sant Cugat per una esllavissada entorn del pont del Diari, a la Floresta, i per la caiguda d'un mur de contenció el barri de Volpelleres sobre les vies de la línia de FGC. Els mateixos equips de manteniment de FGC es van encarregar de retirar les runes de sobre les vies.

Un dels carrers que ha quedat negat d'aigua. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem