La Policia es troba amb veïns de Can Trabal per la casa okupada del barri

Policia Local i Mossos d'Esquadra es reuneixen amb veïns de Can Trabal després que aquests denunciessin problemes de convivència

Policia Local i Mossos d'Esquadra s'han reunit amb veïns del barri de Can Trabal després que aquests denunciessin la presència d'"okupes hostils" en una casa del carrer Josep Maria Sert. L'objectiu de l'Ajuntament, canalitzat a través de la Policia, és "garantir una bona convivència al barri". Per ara estan estudiant quines actuacions poden dur a terme, ja que el propietari de l'immoble, del qual es desconeix la identitat, no ha presentat cap denúncia i, per tant, no es pot desallotjar la casa. A més, segons els okupes, tenen permís del propietari per viure-hi.

Un dels veïns i també regidor del PP, Álvaro Benejam, ha explicat al TOT que la trobada amb els cossos de seguretat va anar bé i que van rebre tota la informació de què disposaven. Benejam ha detallat que es tracta d'una casa de més de 500 metres quadrats, on viuen fins a nou persones de diferents nacionalitats i que, segons sembla, no tenen punxat els subministraments energètics. "Tenen identificades a totes les persones", ha afegit Benejam. Tot i això, ha lamentat que la Policia "no ha pogut eradicar el problema perquè no els poden fer fora. Cal una denúncia del propietari".

Fonts de l'Ajuntament de Sant Cugat han assegurat que la reacció dels okupes amb els policies va ser positiva i que van afirmar que no volien problemes de convivència amb els veïns. "Diuen que no volen causar problemes, però els provoquen", ha lamentat Benejam, fent referència a "música molt alta durant tres dies seguits, gossos deslligats que mosseguen altres gossos, furgonetes en mal estat al carrer...".

Veïns de Can Trabal han explicat al TOT que des que van denunciar la situació al Consell de barri Centre-Oest, agents de la Policia Local han passat diverses vegades pels voltants de la casa okupada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem