La Policia Local busca tres nous agents

L'Ajuntament obre una convocatòria pública per cobrir tres places d'agents de la Policia Local

La Policia Local de Sant Cugat està buscant tres nous agents i l'Ajuntament ha obert una convocatòria pública per tal d'escollir les persones que cobriran aquestes noves places d'agent policial. Consulta les bases, requisits i informació necessària.

Els interessats a participar en el concurs poden presentar les sol·licituds  al Registre General de l'Ajuntament o enviar-la per correu electrònic dins del termini improrrogable de vint dies naturals a comptar des d'aquest dimecres, dia 4 de maig.

Aquests són alguns dels requisits que es demanen per poder inscriure's al concurs: tenir nacionalitat espanyola, tenir entre 18 i 65 anys, no haver estat condemnat per cap delicte, no patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic, tenir una alçada mínima de 1,60 m les dones i 1,70 m els homes, estar en possessió dels permisos de conduir de la classe B i el compromís de portar armes.

Els aspirants hauran de superar set proves i les qualificacions obtingudes seran les que determinaran els tres agents seleccionats. La oposició consistirà en una prova de cultura general i de Sant Cugat, tests d'actituds, proves físiques, proves psicotècniques, prova de competència i de coneixement de llengua catalana i reconeixement mèdic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem