La Policia Local de Sant Cugat es rapa els cabells contra el càncer infantil

Així el cos de seguretat municipal se suma a una campanya per recaptar diners destinats al Pediàtric Càncer Center Barcelona

La Policia Local de Sant Cugat s'ha sumat a la campanya solidària 'Posa't al seu cap', una iniciativa engegada per la Policia Local de Terrassa i que té com a objectiu lluitar contra el càncer infantil. D'aquesta manera, el 18 de setembre, a la Plaça Vella de Terrassa, de 18 hores a 21 hores, tothom que vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa solidària podrà fer els seus donatius en metàl·lic, o bé rapar-se el cap i donar la cabellera si aquesta fa més de 20 centímetres. La recaptació solidària anirà destinada al Pediàtric Càncer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu.



Per visibilitzar aquesta iniciativa diverses policies locals s'han adherit a la campanya, primer va ser el cos de seguretat egarenc, que va gravar un vídeo per promocionar aquest projecte. Ara ha estat el torn del cos santcugatenc que aquest dimarts, 29 de juliol, ha gravat també el seu vídeo.

Jordi Garcia, l'agent 111, ha estat el voluntari per rapar-se els cabells. "Tota la policia local estem en grup per la causa, volem que es construeixi l'hospital i combatre aquesta malaltia tan greu. Si els cossos de seguretat ens adherim a la iniciativa, animem que tota a població ens afegim a la causa".

Míriam Longuo, agent 131 i responsable de les xarxes socials del cos. "Estem molt actius en les xarxes socials i per facebook ens vam assabentar que la Policia Local de Terrassa feia aquesta campanya i no vam dubtar en cap moment de sumar-nos-hi".

El projecte

Un dels agents s'ha rapat pel vídeo FOTO: Àgata Guinó

El projecte està format per dues parts: la creació d'un calendari solidari, i un esdeveniment de ciutat celebrarà el pròxim 18 de setembre a la Plaça Vella, de 18 hores a 21 hores, el qual fa una crida a totes aquelles persones que vulguin mostrar la seva solidaritat. En aquest acte es podran rapar el cap amb donatiu a partir de 5 euros, tallar i donar la cabellera de més de 20 cm, o bé fer un donatiu contra el càncer infantil. 

Els agents que han participat en el vídeo promocional FOTO: Àgata Guinó

 
Comentaris

Destaquem