La Policia Local, el servei pitjor valorat pels santcugatencs

Per contra, el Teatre-Auditori i les biblioteques municipals són els dos serveis que han rebut més puntuació

La Policia Local de Sant Cugat és el servei municipal que pitjor nota s'ha endut en la 35a onada de l'Observatori Sociològic, realitzada el passat més d'octubre a través d'una enquesta a 1.000 santcugatencs. 

L'enquesta està formada per diverses preguntes, com aspectes generals del municipi o polítics o els serveis municipals. En aquest cas, cal destacar que el cos policial local s'ha endut la pitjor puntuació, amb un 6,9. 


La nota resulta després que el 40,4% dels enquestats li atorgués una valoració bastant positiva; el 19,4%, regular; el 12,7%, molt positiva; i el 5,2%, poc positiva. Cal apuntar que en aquesta pregunta, el 20,4% dels enquestats no han sabut que contestar. 

A l'altra banda de la llista, hi ha el Teatre-Auditori i les biblioteques municipals. Tots dos serveis han aconseguit un 8,1 de mitjana, en obtenir pràcticament un 80% de les valoracions entre molt positiva i bastant positiva. A més, tots dos serveis han millorat respecte a l'anterior onada.

L'octubre del 2016, el Teatre-Auditori va obtenir un 8 mentre que les biblioteques van obtenir un 7,7 el febrer del 2017. Cal destacar, a més, que en els darrers anys, les biblioteques municipals són el servei que més ha millorat la seva puntuació. 

En aquest mateix punt de l'enquesta s'ha preguntat per l'Oficina del Voluntariat, l'Oficina de Turisme, el Dona informació o l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Precisament, ha estat l'OAC l'únic servei que ha registrat un descens en la seva puntuació, passant del 7,7 al 7,4. La resta de serveis superen el 7 de mitjana. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem