La Rua dels Tres Tombs marca les activitats del cap de setmana

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Divendres 10 de febrer

'La gran Sarsuela i el virtuosisme d’Elisabet Franch' arriba al Teatre-Auditori FOTO: Cedida

Aquest cap de setmana és per gaudir de la música, el cinema i sobretot de la cultura. Per a divendres està previst una taula rodona entorn de l'exposició ""Por Favor", una mica de memòria històrica (1974-1978)" a les 19 hores a l'Ateneu. 

Ja per a la nit hi haurà el concert de Banda Municipal de Barcelona amb La gran Sarsuela i el virtuosisme d'Elisabet Franch a les 21 hores al Teatre-Auditori. mentre, al Casal Torreblanca, Nit de hip-hop amb Zapato y Cordón i Ultra Hot Funk System.

Cultura i més

Imatge del Mercat de Pagès FOTO: Cedida

Dissabte, dia 11, començarà amb el Mercat de Pagès a partir de les 9 hores amb productes ecològics, artesans, frescos i de temporada a la plaça de Sant Pere. Mentre, hi haurà portes obertes a l'ermita de Sant Medir durant tot el matí.

A la tarda, a les 17.30 hores, hi haurà sessió de conta-contes solidària a L'Ateneu, i al Museu de Cal Gerrer es farà una lectura homenatge a l'escriptor santcugatenc Martí Olaya amb Paraules, memòria i sentiment.

A la nit, teatre. Al Teatre de Mira-sol es representarà Taules separades a les 21 hores.

La Rua dels Tres Tombs i més

Els Tres Tombs a Sant Cugat. FOTOS: Lali Puig

Ja per a diumenge està prevista la Rua dels Tres Tombs en honor a Sant Antoni Abat, ja que s'havia ajornat. La tradicional cavalcada recorrerà els principals carrers de la ciutat. A més, des de les 11 hores, hi haurà portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres.

Entre altres propostes, a la tarda hi haurà teatre amb The Winter's Tale al Teatre-Auditori, i Taules separades es tornarà a representar amb Fila Zero a Mira-sol a les 19 hores.

D'altra banda, aquest és un cap de setmana solidari al Mercantic organitzat per Elephants for Peace on hi haurà xerrades, concerts, recitals, ioga i performance entre altres propostes.

 
Comentaris

Destaquem